Stanseværktøj

Danværktøj fremstiller stanseværktøj til skandinavisk plade bearbejdnings industri. Vi producere vore stanseværktøj i samarbejde med kunderne så kunden får det stanseværktøj som er optimalt for netop dennes produktions apparat, både med hensyn til styktal og graden af automatisering. Vi konstruere fremstiller og afprøver stanseværktøj i eget hus. Stålvalg til stanseværktøj er meget afgørende for levetiden på det enkelte stanseværktøj. Vi anvender stål fra Uddeholm til alle belastede dele i vore stanseværktøj.

Det viste stanseværktøj er til kombineret lok og opkravning af rør tilslutninger i bunden af en vandbeholder. Emnerne lægges ind med robot. (Billede af dette stanseværktøj kommer snart)

 

 

Eksempel på følgesnits stanseværktøj

 stanseværktøj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det viste stanseværktøj er konstrueret med henblik på at det kan slibes meget enkelt. Bukke indsatser i dette stanseværktøj er løse så slibning er enkelt. De enkelte stationer i dette stanseværktøj kan tages ud enkeltvis for service. Tandstangen på siden af dette stanseværktøj driver gearkassen til gevindenheden.