kantpresseværktøj & Bukkeværktøj

Danværktøj har specialiceret sig i flerfunktions kantpresseværktøj og bukkeværktøj til bla. Belysnings producenter. Med focus på høj ensartet produkt kvalitet og hurtige omstillingstider i presserne.

 

I kantpresseværktøj og bukkeværktøj anvender vi gasfjedring som modholds kraft. Dette medføre at der ikke er mulighed for lekage i systemet, vore kantpresseværktøj er uden slanger, rør eller andet, da gasfjedrene er indbygget i selve kantpresseværktøjet. Flere af vore kantpresseværktøj og bukkeværktøj af denne type har vist sig at være yderst produktions venlige vi har eksempler på 3 års. Periodevis drift med over 1.500.000 produserede emner uden afvigelser på emne geometrien.

 

 

 

 

Vores kantpresseværktøj og udstyres normalt med indbygget værktøjsløft så disse kantpresseværktøj let kan ”køres” ud af pressen. Dette værktøjs løft har ingen løse dele, men er indfræset i bundpladen af vore kantpresseværktøj. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi anvender kun stål fra Uddeholm i vore kantpresseværktøj da det har vist sig at dette stål har bedre egenskaber. Mht. overfladernes polerbarhed som er vigtigt ved buk i tynd aluminium. Stålet har også meget gode egenskaber ved bearbejdning og efterfølgende varmebehandling.